< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

7 éve

Őszi Erasmus ösztöndíjak

Megérkezett az Erasmus őszi kari kiírása, amely a következő félévre szól. A másod- és harmadéves doktorisok, az első- és másodéves mesterisek és a másod- és harmadéves alapképzéses hallgatók jelentkezhetnek rá. A kari információs irodába beadandó iratcsomó, a jelölt legutóbbi évben elért tanulmányi átlaga és az interjún szerzett minősítés dönt a győztesekről.

Az őszi Erasmus-felvételin a következő egyetemekre lehet pályázni

- Magyar Irodalomtudományi Intézet: INALCO (Párizs), Károli Gáspár Református Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Pécsi Tudományegyetem és Szegedi Tudományegyetem.

- Magyar és Általános Nyelvészeti Intézet: Károli Gáspár Református Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Szegedi Tudományegyetem.

 
Az iratcsomóhoz szükséges iratok listája itt található: http://lett.ubbcluj.ro/studenti/burse-erasmus/ amit a kar Információs irodájában kell benyújtani.
 
A pályázatok leadási időszaka: október 9--13. A jelentkezőket kari szintű bizottság hallgatja meg október 17-én, kedden 9 órától a tanácsteremben. 
 
További információk:
 

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro