< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

25 napja

Vegyél részt a StudHub BBTE projektben!

Új évadot kezdünk a StudHub BBTE projekt keretén belül!

Ha még eddig nem jelentkeztél és nem vettél részt a projekt által szervezett tevékenységeket, MOST itt az alkalom, hogy ezt megtedd.

Mindnyájan tudjuk, hogy mennyi stresszel jár a szessziós időszak és milyen nehéz lépést tartani a rengeteg információval, ami felénk árad. Éppen azért, ha elsőéves alapképzéses hallgató vagy, a 2023/2024-es tanév II. félévben ismét lehetőséged lesz részt venni a StudHub – Tanulási Központ által megszervezett ingyenes tevékenységeken.

A workshop-ok hozzájárulnak a különböző karon tanuló diákok egymás közti megismeréséhez, a személyes fejlődéshez, valamint megkönnyítik az egyetemi élethez való alkalmazkodást, hogy ezáltal sikeresebb teljesítményt tudj elérni.

2024 márciusától ismét megnyítjuk a workshop-okra és az egyéni tanácsadásokra való jelentkezési űrlapot. A program keretén belül több egyéni és csoportos foglalkozáson is részt vehetsz:

  1. Karriertanácsadás (egyéni találkozások)
  2. Pszichológiai tanácsadás (egyéni találkozások)
  3. Workshop: Fenntarthatósági akadémia a BBTE-n
  4. Workshop: Bevezetés a VR (virtuális valóság) és AR (kiterjesztett valóság) módszerek használatába!
  5. Workshop: angol nyelvtanulás: Let's talk English - kiscsoportos beszélgetős tanfolyam

A tevékenységekre a következő űrlap kitöltése által jelentkezhetsz: https://forms.office.com/e/YTnBN1ZrYp

A jelentkezésed után e-mail-ben vagy telefonon értesítést kapsz majd a megszervezett workshop-ok és egyéni találkozók időpontjáról.

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro