< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

9 éve

Közeledik az ETDK-ra való nevezés időpontja

Biztatjuk hallgatóinkat, hogy idén is vegyenek részt a tehetséggondozó programban!

„A tehetség csak kiindulópont”

 

 Idén május 21–24. között szervezik meg Kolozsváron a 34 szekcióban meghirdetett XVIII. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciát (ETDK), melynek szervezője az elmúlt évekhez hasonlóan a Kolozsvári Magyar Diákszövetség, a Babeş–Bolyai Tudományegyetem és a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet.

Az Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia (ETDK) egy olyan kihívás, amelyben a reál- és humán tudományok különböző területein romániai és külföldi felsőoktatási intézmények hallgatói összemérhetik saját kutatási eredményeiket, szakmai tudásukat. A kolozsvári ETDK elismertségét bizonyítja, hogy ez az egyedüli erdélyi reál- és humán tudományi konferencia, amelyen a hallgatók részvételi jogot szerezhetnek a magyarországi Országos Tudományos Diákköri Konferenciára (OTDK), az adott tudományterületeken belül.

A konferenciára nevezni vágyó egyetemi hallgatók harmincnégy különböző szekció közül választhatnak. Jelentkezni online felületen lehet március 15-ig az ETDK honlapján (www.etdk.kmdsz.ro). Az oldalon megtalálhatók a szekciók, jelentkezési feltételek, határidők és egyéb hasznos információk.

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro