< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

11 éve

Intézeti nyílt napjaink képekben

Május 16-17-én gazdag programmal ünnepeltük nyílt napjainkat. Most képekben és videóban tekintünk vissza rájuk.

Tudományos konferencia kiemelt előadásokkal az idő irodalomtudományos használatáról, éves könyvmustra, mesteris programunk bemutatkozása, Bölcsész Kritikai Tömeg nevet viselő biciklis felvonulás, diák-tanár focirangadó, Weöres Sándorra emlékező rendezvény egyaránt szerepelt az idei nyílt napjaink kínálatában. Köszönjük a sok-sok érdeklődőnek, hogy velünk tartott!

A nyílt napok programjairól készült képek honlapunk galériájában tekinthetők meg (http://hunlit.lett.ubbcluj.ro/hu/fenykepek), a WS100 pályázat díjnyertesének, André Ferencnek a pályadíjas alkotása az eseményt követő manna.ro videóprojektjében lelhető fel: http://kukker.manna.ro/showvideo/4299/andre_ferenc_soros_vandor

A gazdag fényképanyag Borbély Andrásnak, Jakab Hangának, Kiss Ernő Csongornak, Serestély Zalánnak, T. Szabó Leventének, több mesteris és harmadéves hallhatónak a segítségével készült. A videót a manna.ro munkatársának, Szabó Tündének köszönjük.

Az intézet nyílt napjait az RMDSZ és a Communitas Alapítvány, illetve a Bolyai Társaság támogatta. (A rendezvény hivatalos beszámolói itt és itt olvashatók.)

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro