< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

6 éve

BBTE fejlesztő programok diákoknak

StudHub BBTE

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem komplex programot indít az ősszel tanulmányaikat elkezdő diákok támogatására. A StudHub BBTE célja az egyetem elsőéves hallgatói számára az egyetemi (majd szakmai) siker feltételeinek biztosítása szakterülettől függetlenül. Hosszabb távon az egyetem szakmai segítség nyújtása révén csökkenteni szeretné az egyetemisták lemorzsolódását, célkitűzés, hogy minél több BBTE-n tanulmányokat folytató diák sikeresen végezze el a megkezdett felsőoktatási képzést.

Részletek: https://bit.ly/2xAXGHc

A Tanulási Központba már a jelenleg zajló felvételi során lehet jelentkezni, valamint a 2018/2019-es tanév kezdetén a program Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/studhubbbu/?modal=admin_todo_tour

A programot röviden bemutató videó:

https://www.facebook.com/studhubbbu/videos/615604738822260/

 

BBTE Mentor Klub

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Magyar Tagozata idén is megszervezi a BBTE Mentor Klub tehetséggondozó programot. A programba várjuk mindazon alap- és mesterképzéses hallgatók jelentkezését, akik úgy érzik, hogy az egyetemen megszerzett tárgyi tudás és korszerű ismeretek mellett a személyes készségeik terén is fejlődni szeretnének.

Az előző évekhez hasonlóan, az idei program is olyan soft skillek fejlesztését teszi lehetővé, amelyek nem csak az egyetemen, hanem később, a munkaerőpiacon való elhelyezkedés során is hasznosak lehetnek. A diákok számára a Mentor Klub kéthetente kínál interaktív műhelymunkákat, ahol többek között olyan témák kerülnek terítékre, mint a hatékny időgazdálkodás és stresszkezelés, tárgyalástechnika, személyes márkázás vagy tanulástechnika.

Az idei Mentor Klubra október 5-ig lehet jelentkezni a bbtementorklub@gmail.come-mail címre elküldött önéletrajz és motivációs levél segítségével. A program pedig hivatalosan csapatépítő hétvégével indul október 12–14. között Jósikafalván.

További részletek az alábbi weboldalon: http://bmk.granturi.ubbcluj.ro/bmk/ 

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro