< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

12 éve

A Bölcsészettudományi Kar diákképviselő-jelöltje: Jakab Villő Hanga

A KMDSZ választási tájékoztatójában megjelent a diákszenátor- és Kari Tanács képviselő-jelöltek névsora. Jakab Villő Hanga CV-je elolvasható itt: http://valasztas.kmdsz.ro/document/cv/CV_Jakab_Villo_Hanga.pdf

 
 
Kedves Diákok!
 
 
2012. január 31- február 2. között szavazhattok arra a diákra, aki képviselni fog az egyetemi döntéshozatalban.
A diákszenátor a BBTE legfelsőbb döntéshozatali bizottságában képvisel majd téged, a kari diákképviselő pedig a kari tanácsban tolmácsolja majd az oktatással és egyéb témakörökkel kapcsolatos elvárásaidat.
 
jelöltek bemutatkozása a következő oldalon található : http://valasztas.kmdsz.ro/?m=jeloltek
Urnás-általános, közvetlen és titkos szavazás lesz, amely során MINDEN diák szavazhat, aki a BBTE magyar tagozatán tanul, azaz tanumlányi szerződést kötött a 2011-2012-es tanévre.
 
A szavazás mindössze 3 lépés:
1.      2012. január 31-én, február 1-én és 2-án 10.00 és 16.00 óra között szavazhatsz a saját  egyetemi karod épületében (ahova órákra jársz, pontos lista hamarosan www.valasztas.kmdsz.ro –n).
2.      Igazolnod kell magad személyigazolmánnyal vagy útlevéllel és érvényes diákigazolvánnyal.
3.      Megkapod a két  szavazólapot, amelyet kitöltesz és leadsz:
a.       az egyik szavazólapon a diákszenátorokra szavazhatsz (más karok jelöltjeire is szavazhatsz, 9 hely van, így 9 szavazatod van)
b.      a mádosikon a kari diákképviselőre (csak a a te karodon belül induló jelöltre szavazhatsz, annyi szavazatod van ahány diákképviselő hely van a tanácsban)
A választási eredmények február 5 -e után a www.valaszta.kmdsz.ro  oldalon lesznek publikálva.
 
A szesszió közepette szentelj időt a szavazásra, egy vizsga előtt vagy után, hogy a te véleményed is számítson, ne mások döntsenek helyetted!
 
A Választási Bizottság Közleménye

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro