< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

9 éve

Újabb pályázati lehetőségek

Minden kedves hallgatónknak sikeres pályázást kívánunk!

UEFISCDI a lansat cea de-a doua competitie dedicata Bursei Tanarului Cercetator care are ca scop sustinerea tinerilor absolventi de liceupromotia 2014 cu rezultate excelente (premiile I, II, III; medalii de aur, argint, bronz sau alte forme de premiere echivalente), obtinute la olimpiadele internationale sau in competitii internationale/globale de inovare si care in acest moment sunt studenti in Universitati din Romania. 
Conform scrisorii de informare primita de la UEFISCDI (atasata) va rugam sa aveti amabilitatea de a identifica, in cadrul facultatilor d-voastra, posibilii beneficiari ai acestor burse si de a-i informa de existenta acestei competitii.
Cuantumul bursei  este de 15.000 euro/ echivalent lei, pentru întreaga perioadă de acordare a bursei (24 luni). Se acordă suplimentar suma de 2.000 euro/echivalent lei, pentru participarea la evenimente științifice internaţionale, de referinţă, în domeniul ales de către tânărul/tânăra cercetător/cercetătoare pentru activitatea de cercetare. 
Termenul limita  pentru depunerea cererilor de acordare a bursei  este21.11.2014, ora 24:00Se vor lua in calcul doar cererile care la termenul limita se gasesc pe platforma de depunere on-line www.uefiscdi-direct.ro in stadiul "finalizat".
 
Atasat gasiti urmatoarele documente:
1. model "cerere acordare bursa"
2. model " acord_mentorat_BTC" - document intern UBB;
3. model "acord_implementare_UBB"anexa la "cererea de acordare a bursei".
Pentru obtinerea semnaturii reprezentantului legal (RECTOR), documentele de la punctele 2 si 3 se vor depune la CMCS (Centrul pentru ManagementulCercetarii Stiintifice - Str. Universitatii 7-9, etaj 2, camera 33, zilnic intre orele 9-13) in 2 exemplare semnate la facultati de catre persoanele nominalizate : Decan, Director Departament, Responsabil Centru/Laborator respectiv student.
Persoane de contact UBB - CMCS:
- Adriana Popescu ; e-mail: adriana.popescu@ubbcluj.ro; tel : 0264-405300 int: 5114
- Mihaela Neamt - e-mail: mihaela.neamt@ubbcluj.ro; tel: 0264-405300 int: 5114
 

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro