< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

11 éve

Megjelent az őszi részképzések előzetes felhívása

A felhívás és a szükséges mellékletek legyaránt letölthetők honlapunkról.

Rövidesen megjelenik a 2013/2014-es tanév őszi szemeszterére várható magyarországi miniszteri ösztöndíjas részképzős pályázat. Ez teljes szemeszteres részképzésre és részképzős tanulmányútra egyaránt vonatkozik.


A pályázat várható megjelenése: 2013. június vége, július eleje,
a pályázat várható beadási határideje: 2013. augusztus eleje.

A pályázat meghatározó, egyik legfontosabb melléklete a magyarországi intézménytől
kapott befogadó-nyilatkozat. A késői megjelenés miatt javasoljuk, hogy hallgatóink szerezzék be minél hamarabb az érintett intézménytől az őszi félévre vonatkozó befogadó nyilatkozatot. A miniszteri ösztöndíjas részképzésről létezik egy a magyarországi fogadó felsőoktatási intézmény számára szóló tájékoztató leírás is. A befogadó nyilatkozat-kérésekor ezt a tájékoztatót a pályázni kívánó hallgatók mindig ismertessék a fogadó intézménnyel!

Javasoljuk továbbá, hogy a várható nyár közepi beadás miatt a tanulmányokra(jogviszony igazolás), egyéb tevékenységre (publikáció, tanulmányi verseny, közösségi tevékenység stb.) vonatkozó igazolásokat, lehetséges mellékleteket készítsék elő illetve szerezzék be a pályázni kívánó hallgatók!

Letölthető dokumentumok:
Befogadó nyilatkozat
Intézményi tájékoztató

A dokumentumok letölthetők a www.martonaron.hu és a www.kmei.ro honlapról is. 
__._,_.___

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro