< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

6 napja

MAGYAR KORTÁRS: Beszélgetés és műhelyszemináriumok fiatal költőkkel

2020. november 19-20.

A fiatal nemzedékhez tartozó kortárs magyar költőket, Nemes Z. Máriót, Kele-Fodor Ákost és Zilahi Annát hívjuk meg november 19-ére egy felolvasóestre – a vírushelyzet miatt az online térbe, amelyet elérhetővé teszünk a BBTE hallgatói és a kolozsvári érdeklődő nagyközönség számára is .

November 20-án a meghívottak a magyar szakosoknak, a Láthatatlan kollégistáknak, a két idegen nyelv-szakosoknak, valamint az érdeklődő gimnazistáknak tartanak kreatív írás szemináriumokat, több „helyiségre” osztott online térben, interaktív módon. A műhelyszemináriumokra ITT lehet feliratkozni legkésőbb október 19-én. (A jelentkező nevét kell beírni a műhelyvezetők neve alá, Kele Fodor Ákos műhelyére csak a sárgával jelölt mezőkbe lehet feliratkozni.)

Az esemény november 19-én 18 és 21 óra között, valamint 20-án 14 és 18 óra között a ZOOM felületén zajlik. A részletes programismertető ITT olvasható.

Mindenkit szeretettel várunk!

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro