< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

10 éve

ETDK- 2014. május 15-18.

XVII. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia    

HATÁRIDŐK - TUDNIVALÓK

ETDK – egy szakmai sikerélmény
 
Ott a helyed a XVII. Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencián (ETDK), hiszen ez nem csak egy út, hanem maga az eszköz a szakmai sikerélményhez.

Erdély egyik legfontosabb magyar tudományos diákszemléjének idén május 15-18. között ad otthont Kolozsvár, amelyre online jelentkezni lehet az ETDK honlapján március 14-ig lehet. Fontos, hogy eddig a dátumig a dolgozatod témája, címe és szakmai vezetõje kell csak meglegyen.
A kivonatot illetve a tanári igazolást március 28-ig kell eljutassd a szervezõkhöz, a dolgozatot pedig elektronikusan április 25-ig, személyesen április 28-30 között.

Gondolj egy merészet, egyeztess tanáraiddal és tartozz ahhoz a több ezer volt és jelenlegi egyetemistához, akiknek egy ETDK dolgozatírás számos lehetõséget teremtett.

Az ETDK szervezõcsapata bármilyen kérdésre szívesen válaszol (etdk@kmdsz.ro), elõtte olvasd el a honlapunkon, az http://etdk.kmdsz.ro/ címen található információkat.
                              

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro