< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

13 éve

A Láthatatlan Kollégium felvételit hirdet

A felvételi interjúra október 19-én 18 órától kerül sor.

A BBTE Magyar Irodalomtudományi Tanszékének háttérintézménye, a Láthatatatlan Kollégium szakkollégiumi felvételit hirdet a 2011-20112-es tanévre.

         A szakkollégium lehetőséget nyújt az irodalom és irodalomtudomány iránt érdeklődő alapképzésen, illetve mesterképzésen résztvevő magyar és más szakos hallgatók számára az önálló kutatómunkának nagyobb teret engedő szakmai tevékenységre. A kollégisták különböző, a Tanszék tagjai által meghirdetett műhelytevékenységek keretében alaposabb betekintést nyerhetnek az irodalomtudományi kutatómunkába, s megfelelő szakmai irányítás mellett egyéni kutásokat folytathatnak, publikációkat, TDK-előadásokat készíthetnek elő. A szakkollégiumi tagság a hallgatók egyéni szellemi és szakmai felkészülésében kíván segítséget nyújtani.

 

A jelentkezés és a felvételi menete:

A tavalyi LK-sokat kérjük, küldjenek  2011. október 15-ig egy rövid motivációs levelet, amelyben LK-s státusuk meghosszabbítását kérik, s körvonalazzák, milyen irányban folytatnák szakkollégiumi munkájukat.

Az újonnan jelentkezőket kérjük, 2011. október 15-ig küldjék el szakmai önéletrajzukat, illetve egy reprezentatívnak érzett korábbi dolgozatukat, írásukat (szemináriumi dolgozat, TDK-dolgozat, komolyabb kritika). A felvételi folyamatot az ő esetükben egy október 19-én (szerdán) 18 órakor kezdődő beszélgetés egészíti ki.

E-mailcím: lathatatlan_kollegium@yahoo.com

Az érdeklődők Bucur Tünde Csilla programmenedzsertől tudhatnak meg további részleteket.

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro