< Vissza a szak honlapjára

Magyar Română English

Hírek

Főoldal / Hírek, események /

5 éve

Kommentelj! író&olvasó találkozó

Zágoni Balázzsal

A Láthatatlan Kollégium Kortárs ifjúsági irodalom műhelye író&olvasó találkozóra hívja az érdeklődőket kedden, november 13-án. A Kommentelj! író&olvasó találkozó célja, hogy a legújabb erdélyi ifjúsági kalandregény szerzőjével, Zágoni Balázzsal közösen beszélgessünk első regényéről. Szólj hozzá A Gömbhöz november 13-án, 18:00 órától a K+ Közösségi Térben!

A Gömb (Fekete fény I.), Zágoni Balázs első fiataloknak szóló kalandregénye erdélyi és magyarországi fiatalok körében egyaránt népszerű olvasmány.

Úgy gondoltuk, a Kommentelj! író&olvasó találkozó jó lehetőség lesz egy közös beszélgetésre, ahol a résztvevők megoszthatják gondolataikat, kérdezhetnek a szerzőtől, vagy ha még nem tették, kedvet kaphatnak a regény elolvasásához.

Az esemény a Láthatatlan Kollégium Kortárs ifjúsági irodalom műhelyének (BBTE) projektje: az író&olvasó találkozó előzménye, hogy négy Kolozs megyei iskolába a Móra Kiadó jóvoltából eljuttattuk a könyv 16 példányát, amelyek az esemény után iskolai könyvtárak polcait fogják gazdagítani, hogy minél többen elolvashassák.

Copyright © 2011 Magyar Irodalomtudományi Intézet, Magyar nyelv és irodalom szak, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Készítette a Weblap.ro