< Înapoi la pagina specializării

Magyar Română English

Noutăţi

Pagina principală / Ştiri, evenimente /

acum 14 ani

Studenţii secţiei maghiare a ajutat pe cei în nevoie

Cei din anul I. împreună cu tutorul lor de an şi cu colegii lor din anul III. au au participat în ShoeBox Project (sau: Proiectul ShoeBox) lansat de Societatea de Caritate Blythswood.

A fi student sau cadru didactic universitar nu înseamnă numai preocupări academice, dar şi spirit civic. În acest sens şi în acest an în ajunul Crăciunului studenţii secţiei de limbă şi literatură maghiară s-au gandit la cei care au mai mare nevoie de ajutor decat ei. Cei din anul I. împreună cu tutorul lor de an şi cu colegii lor din anul III. au au participat în ShoeBox Project (sau: Proiectul ShoeBox) lansat de Societatea de Caritate Blythswood şi coordonat de unul dintre studenţii noştri mai vechi. Proiectul ShoeBox înseamna acordarea unui cadou de Crăciun împachetat într-o cutie de pantofi, celor nevoiaşi. Scopul studenţilor de la maghiară a fost să-i arăte oamenilor săraci, singuri sau aflaţi în spital în timpul Crăciunului un semn de îngrijire şi iubire.

Copyright © 2011 Departamentul de Literatura Maghiară, Specializarea de limba şi literatura maghiară, Universitatea Babeş–Bolyai, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro