< Înapoi la pagina specializării

Magyar Română English

Noutăţi

Pagina principală / Ştiri, evenimente /

acum 5 ani

Al 15-lea Congres al Scriitorilor Fino-Ugrici

Al 15-lea Congres al Scriitorilor Fino-Ugrici va avea loc la Cluj-Napoca, la Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai, în perioada 21-25. august 2019.

Asociația Literaturilor Finno-Ugrici (AFUL) organizează congrese la fiecare doi ani din 1993. Scopul acestor Congrese este de a păstra și de a dezvolta legături literare între popoarele finno-ugrice, de a schimba informații, gânduri și experiențe despre ceea ce se întâmplă în literatura de specialitate și în societate.

Al 15-lea Congres al Scriitorilor Fino-Ugrici va avea loc la Cluj-Napoca, la Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai, în perioada 21-25. august 2019. Tema principală a congresului este "Literatura în diasporă".

Invităm poeți și scriitori care lucrează în diasporă (Suedia, Germania, Franța etc.), precum și specialiști în acest domeniu de literatură (Finlanda, Estonia, Ungaria, Rusia, Slovacia, România etc.).

Limbile de lucru ale congresului sunt: maghiară, engleză și rusă. Programul include prelegeri plenare și sesiuni de secțiuni.

Mai multe informații pe site-ul congresului.

Copyright © 2011 Departamentul de Literatura Maghiară, Specializarea de limba şi literatura maghiară, Universitatea Babeş–Bolyai, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro